Péče o náramky

Vítejte v našem úžasném světě Maureli, kde se krása a příroda spojují v podobě těch nejkrásnějších náramků! Jsme tady, abychom vás provedli péčí a láskou potřebnou k vašim korálkovým, ale i pleteným pokladům. Chceme, aby vaše šperky zůstaly krásné a dlouho vydržely, proto jsme připravili několik tipů, jak o ně co nejlépe pečovat:

Chraňte je před chemikáliemi: Snažte se vyhnout kontaktu náramku s chemikáliemi, parfémy, kosmetikou, lakem na vlasy nebo čisticími prostředky. Tyto látky mohou náramky poškodit.

Vyhněte se vlhku a vlhkým podmínkám: Minerální korálky mohou být citlivé na vodu a vlhkost. Pokud je to možné, sundejte náramek před koupáním, sprchováním nebo plaváním, abyste minimalizovali jejich vystavení vodě.

Pobyt v přírodě je základ: Všichni víme, že korálky jsou od přírody a příroda má na ně silný vliv. Občas je tedy vyvezte na procházku do parku nebo na výlet za město. Těžko si totiž představit, že by se vám korálky příliš líbily, kdybyste je celý rok nechávali zavřené v temném šuplíku.

Skladujte je správně: Pokud neplánujete nosit náramek delší dobu, uložte ho na suchém a temném místě, abyste minimalizovali jeho vystavení světlu a vzduchu.

Opatrně s elastickým páskem: Vyhýbejte se nadměrnému natahování, což může způsobit protržení elastomeru.

Při sportu nebo fyzické práci: Pokud se chystáte na sportovní aktivitu nebo fyzicky náročnou práci, doporučujeme náramek na chvíli sundat.

A poslední rada: Užívejte si svůj šperk. Vaše šperky jsou tu proto, aby vás dělaly šťastnými. Noste je s hrdostí a radostí, ať už jsou to výjimečné příležitosti nebo běžný den.

Doufáme, že vám naše rady pomohou, abyste o vaše poklady pečovali s láskou a úctou, kterou si skutečně zaslouží. Mějte na paměti, že i když jsou korálkové i pletené náramky relativně odolné, dodržováním těchto jednoduchých rad pro jejich péči, prodloužíte jejich životnost a zachováte jejich krásný vzhled.

Pokud budete mít jakékoli dotazy nebo potřebujete další rady ohledně péče o šperky, neváhejte nás kontaktovat.

Jsme tu pro vás!

S láskou, Tým našeho Maureli

 

Zpět do obchodu